Blogbejegyzés-író verseny – lezárva!

Elmúlt a május, így lejárt a jelentkezési határidő is a nemrégiben meghirdetett szerzői jogi blogbejegyzés-író pályázatra.

„Minden kezdet nehéz”. Könnyen lehetne ilyen frázisokat pufogtatni, ugyanakkor én nem fogok így tenni. Ugyan a pályázatra „csak” négy mű érkezett be, én mégsem vagyok szomorú. Nagyon büszke vagyok ezekre a lelkes, vállalkozó emberekre. Nem csupán arról tettek tanúbizonyságot, hogy érdeklődéssel követik e blog, sok más hírforrás és általánosságban a szerzői jogvilágát, hanem arról is, hogy gondolataiknak, kritikus véleményüknek írásban is hangot tudtak adni.
A zsűri a jövő héten minden pályaművet kézhez fog kapni. Egészen pontosan anonim kéziratokat fognak valamennyien kapni. Habár én személy szerint valamennyi versenyző nevét tudni fogom mindvégig, a döntést a zsűri bizottságként fogja meghozni, ezért az én szavam csakis 20 százalékot ér. A beérkezett pályaművek számára tekintettel a zsűrinek nem lesz szüksége végtelenül hosszú időre, hogy döntsön. Valamennyi pályázótól ennek ellenére is kérnék 1-2 hét türelmet még. Ezt követően valamennyi érintettel személyesen fogjuk felvenni a kapcsolatot. A pályázók és a blog olvasói pedig ezek után fognak értesülni a végeredményről, a szponzorok által felajánlott díjakról, és – remélhetőleg – ismerkedhetnek meg az írásokkal.
Még egyszer: nagy köszönet a lelkes versenyzőknek- és persze szponzorainknak is!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük