Millenniumi díjas a Copy21 blog

Pár héttel ezelőtt breakingben írtuk: a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala a szellemi tulajdon világnapja alkalmából Millenniumi díjban részesítette a blogunkat. A minap – konkrétan az IP nagy ünnepnapján – a díj átadásra is került az SZTNH ünnepsége keretében.

A Szirtes Edina Mókus és Jamal (remélem jól írom) művészi előadásával tarkított, Łuszcz Viktor, SZTNH elnök, előadásával nyitott, majd Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter által is beszéddel megtisztelt eseményen négy díjazott részesült elismerésben. Egy neves gyógyszergyár és két igen kreatív fejlesztőcsapat mellett a lassan 9 éves blogunk is elismerést kapott a szellemi tulajdonvédelem ismertségének és elismertségének növeléséért végzett tevékenységéért. A díjazottak méltatása – szimpatikus módon (bár magamat sosem szeretem videón látni) – szóbeli laudáció helyett audiovizuális úton történt. A négy díjazottról készült kisfilm az alábbi YouTube videóban is elérhető (mi vagyunk sorban az elsők):

A díj a blogunk számára hatalmas megtiszteltetés, egy jelzés azzal kapcsolatban, hogy amit teszünk az annyira nem rossz, sőt hasznos és van értelme. Még egyszer köszönjük ezért az SZTNH megtisztelő döntését, és amit ígérhetünk, az nem több és nem is kevesebb, mint hogy folytatjuk a munkát, és remélhetőleg sok érdekességről adhatunk majd még számot a jövőben is. A díjról az OrientPress Hírügynökség is közétett egy híradást, fotókkal – és egy bakival. A blogunknak ugyani az öt nevesített férfi tagja mellett két igen kiváló hölgy bloggere is van. E vonatkozásban az OrientPressnél sajtóhelyreigazítást fogok kérni (mert ne csak a szellemi tulajdon világnapja alkalmából legyünk polkorrektek).

És íme a díj:

Millenniumi díj

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük