Harkai István: PhD védés – írd be a naptárba

Harkai István, az SZTE ÁJTK Összehasonlító Jogi és Jogelméleti Intézet tanársegéde, blogunk oszlopos tagja elkészítette doktori értekezését. A műhelyvitán még tavaly átesett, de most jön az igazi. 2020. április 17-én nyilvános védés – save the date!

A nyilvános védéssel kapcsolatos legfontosabb információk elérhetők a Doktori.hu weboldaláról. Ugyanitt letölthető a doktori disszertáció. Kinyomtatását nem javasolom – mentsük meg a fákat, és amúgy is gerincferdülést okoz: szép terjedelmes munka lett. És ha már amúgy is az online disztribúciós modellekről szól a dolgozat, olvassuk csak elektronikusan.

A védés helyszíne a szegedi SZAB Székház lesz. Kiváló bíráló bizottság dönt majd a dolgozatról: Hajdú József, karunk korábbi dékánja lesz az elnök, Rúzs-Molnár Krisztina docens asszony pedig a titkár. Mellettük három mértékadó szerzői jogász foglal majd helyet: Grad-Gyenge Anikó, Pogácsás Anett és Faludi Gábor.

Izgatottan várjuk a napot, és remélem, hogy sokan meg tudnak majd jelenni az eseményen! (Melyről természetesen utólag blogolni is fogunk.)

One thought on “Harkai István: PhD védés – írd be a naptárba”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük