No comment: Szjt. reform részletes vita

Amikor az általános vita csekély terjedelmét kritizáltam, szerintem nem voltam naiv. Most talán az vagyok, de a Szjt. reformtervezetéről (T/4859) tartott részletes vitára csak annyit tudok mondani: NO COMMENT.

ELNÖK (amúgy Latorczai János): 
Soron következik a szellemi tulajdonra vonatkozó egyes törvények módosításáról szóló törvényjavaslat részletes vitája. Az előterjesztést T/4859. számon, a bizottsági ajánlást pedig T/4859/16. számon kapták kézhez és ismerhették meg képviselőtársaim.
A bizottsági ajánlás összesen 31 ajánlási pontot tartalmaz. Ezek között számos összefüggés található, ezért indítványozom, hogy a részletes vitát egy szakaszban tárgyalja meg az Országgyűlés. Aki ezzel egyetért, kérem, kézfelemeléssel szavazzon! (Szavazás.) Látható többség.
Megállapítom, hogy az Országgyűlés látható többsége az indítványt elfogadta.
Megnyitom a részletes vitát az ajánlás 1-31. pontjaira. Tájékoztatom önöket, hogy nem nyílik meg a részletes vita az ajánlás 10. és 11. pontjaira, ezeket ugyanis az első helyen kijelölt bizottság házszabályellenesnek minősítette.
Megkérdezem, hogy kíván-e valaki felszólalni. (Nincs jelentkező.) Jelentkezőt nem látok. A részletes vitát lezárom. Így, gondolom, államtitkár úrnak sincs mire válaszolnia.
Tisztelt Képviselőtársaim! A benyújtott módosító javaslatokról várhatóan a következő ülésünkön döntünk.

2 thoughts on “No comment: Szjt. reform részletes vita”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük