II. Copy21 BlogShop

A tavalyi nagysikerű Copy21 BlogShop folytatásaként idén októberben ismét megszervezzük a „blogbejegyzésnyi terjedelmű” előadások tartására szakosodott rendezvényt. Az idei dedikált blogshop lesz: 2017-ben válik „nagykorúvá” a P2P fájlcserélés. Ennek apropóján várjuk a jelentkezőket és az előadásokat.

Idén bővült a szervezői gárdánk is. A tavaly tökéletes munkát végző Pogácsás Anett és Ujhelyi Dávid kollégák mellett idén belépett a csapatba Rozgonyi Krisztina, Grad-Gyenge Anikó és Harkai István is. Igyekszünk kihozni majd a legjobbat a rendezvényből, amivel kapcsolatosan minden további hasznos információ elérhető az alábbi call for papersből. Minél több jelentkezőt és nézőt várunk. Idén már a Magyar Ügyvédi Kamara dísztermében. Lesz ám keynote előadónk idén is, nevezetesen a fájlcserélés egyik, ha nem a legjobb ismerője a hazai tudományos szférából. (Hatásszünet…) Nem más, mint Bodó Balázs (jelenleg a University of Amsterdam kutatója).

II. Copy21 Blogshop CfP by Peter Mezei on Scribd

A konferenciára ugyanakkor nagyon széles körben várunk előadásokat. A fájlcserélés 18 éve alatt ugyanis rendkívülimértékben megváltoztatta a szerzői jog szabályanyagát és gyakorlatát, a tartalomipari logikát, a társadalmi attitűdöt, a technológia egyik mozgatórugója és haszonélvezője is lett egyben. Más szóval a felmerülő, kibeszélhető témák köre a végtelent közelíti. Aki úgy érzi, hogy volna mit mondania erről, legyen jogász, zenész, filmes vagy egyszerű fogyasztó, igenis jelentkezzen a konferenciára!!! Jelentkezni a fenti dokumentumban megjelölt linken keresztül lehet!!!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük