Copy21 blogshop: elkészült a program

Ahogy azt egy ideje már igyekszünk jelezni: idén ősszel egy olyan szakmai rendezvényt szervezünk, amelynek célja, hogy megismertessük szerzőinket a nagyközönséggel, hogy mi megismerhessük olvasóink egy részét, hogy naprakész szerzői jogi problémákról beszélgethessünk és vitatkozhassunk. A program a mai nappal összeállt, melyért dicséret Ujhelyi Dávidot illeti.

Ahogy az a képről is olvasható, négy szekcióban fogunk ülésezni. Keynote előadást tart Békés Gergely, az EJI jogásza, aki a Deezer perről számol majd be nekünk. Mellette az első panel résztvevői mind modern szerzői jogi felhasználásokkal összefüggő kérdéseket boncolgatnak majd. A második panel nemzetközi szerzői jogi kérdésekkel foglalkozik, ide értve több reformfolyamattal kapcsolatos témakört. A panel zárását egy ebéd követi majd – hogy az elmék mellett a gyomrot is megtölthessük.

Copy21 blogshop program

A harmadik panelnek egyszerűen csak egy olyan címet adtunk, hogy „gadgets”. Na, nem azért, mert ósdi, unalmas dolgokról beszélnek majd a kollégák, hanem azért, mert különböző alkalmazások, technológiák és a szerzői jog kapcsolatára fókuszálnak a választott témák.  A negyedik panel pedig a joggyakorlat és a jogalkotás egy-egy elemére, jogesetekre vagy épp jogszabályok alkalmazásának tapasztalataira figyel. Ugyanitt kap helyet az én előadásom is, némileg persze kilógva. Mert annyit azért elárulhatok, csekély spoiler gyanánt, hogy én a szerzői jog, az ezzel kapcsolatos gyakorlati tapasztalatok és kutatások nyilvánosságának fontosságáról szeretnék majd egy konferenciazáró értékelést adni.

Várunk tehát mindenkit szeretettel az eseményre. Amire továbbra is lehetőség van regisztrálni, az alábbi linken keresztül.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük