Eredményhirdetés a Goldenblog 2013-on: 26. helyezés

Mi mással is zárulhatna a hétfői nap szakmai szempontból, illetve mi más is kaphatná meg azt a megtisztelő titulust, hogy e blog 700. bejegyzése legyen, mint a Goldenblog 2013-as versenyének a Biznisz kategória eredményhirdetéséről készült cikk. Ma délután jött a hír: 26. helyezést értünk el.

Blogunk lelkesebb követői talán emlékeznek, a verseny kezdetén annak a reményemnek adtam hangot, hogy talán egy kicsit túlszárnyalhatjuk a tavalyi 30 szavazatunkat. Akkor az a szavazatarány a 37. helyre volt elegendő. A fent említett idei eredményünk arra enged következtetni, hogy erre minden esélyünk megvan, mivel összességében a 26. helyezést értük el. (Ez különösen annak fényében figyelemre méltó szerintem, hogy a tavalyi 10-ről 6-ra csökkent a kategóriák száma, tehát bizonyosan több korábbi kategória jelöltjeivel kellett megméretnünk magunkat.) Természetesen még ma írok e-mailt a szervezőknek, hogy tájékoztassanak a pontos szavazatszámokról, mindenesetre már így is boldog vagyok. Az idei verseny ideje alatt több mint 20 ember lájkolta a Facebook oldalunkat, ami további 5%-os növekedés az eddigiekhez képest. Már ezért megérte részt venni a megmérettetésben.
Illetve engedje meg mindenki, hogy ezúton még egyszer megköszönjem valamennyi ránk szavazónak, hogy megtisztelt minket a bizalmával. A jövőben is igyekszünk színvonalasan dolgozni.
Végül még egy apróság: szeretnék külön gratulálni a Biznisz blogok kategóriájában induló Völgyi Attilának, aki fotós blogjával a fantasztikus 6. helyezésig szárnyalt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük