Apáthy István-díj 2012

A Magyar Szerzői Jogi Fórum Egyesület ismét kiírta az első magyar szerzői jogi törvény elfogadásában központi szerepet játszó XIX. századi igazságügyi miniszter nevével fémjelzett pályázatot. Az Apáthy-díjra a 2011-2012-es tanév során szerzői jogi témakörben, jogász és szakjogász képzéseken írt szakdolgozattal lehet pályázni.

Az MSZJF által életre hívott Apáthy-díjat 2002 óta osztják ki. Bár nem minden évben hirdetnek győztest, illetve harmadik vagy harmadik helyezettet a szervezők (ez mindig a dolgozatok minőségétől függ), mindenesetre színvonalas megmérettetése ez a szerzői jog érdekes kérdései iránt fogékony egyetemistáknak. Nagy örömömre szolgál, hogy a versenyen már nekem is volt helyezést elért hallgatóm (Nagy Dániel Endre), illetve helyezést nem elérő, ám dicséretet kapó hallgatóm (Németh László). Ugyanakkor a versenyen több olyan helyezett is született már, akik a szerzői jog világában maradtak később is. És ez nagyon jól hangzik!
Nagyon sok sikert kívánok minden pályázni igyekvő hallgatónak. A verseny fejleményeiről, amint lehetséges, be fogok számolni. Addig is íme a kiírás! (Ugyanez az E.SZER.INT blogon is.)

Apathy Dij Palyazat 2012

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük