Megújult a blog külleme

Immáron 21. hónapja üzemel a Szerzői jog a XXI. században. Elérkezettnek láttam az időt arra, hogy kicsit felfrissítsem a blog küllemét. 

Férfi és jogász lévén a színekkel mindig is bajban voltam. Ezért – egyáltalán nem meglepő módon – a kéket és a fehéret választottam domináns színként (melyek jelenlegi formájukban jelentős eltérést biztosít a korábbi skintől.) A figyelmes (és rendszeres) olvasónak egyből feltűnhet, hogy több új funkcióval is bővült a jobb oldali menüpont: lehetőség van gyors keresés futtatására. Hasznosnak találtam feltenni az oldal statisztikai mutatóját. (Nem hatalmas, de nekem tetszik.) Felkerültek a legnépszerűbb bejegyzések is, valamint külön felületet hoztam létre az általam követett legfontosabb mértéktartó blogoknak és weboldalaknak. (Ezek egy része állandó forrása a Hírmorzsák rovatnak.) A blogon használt címkéket pedig felhőbe rendeztem. Így a kulcsszavas keresés is könnyűvé válhat a jövőben.

Amint úgy hozza a helyzet, majd „közvélemény-kutatást” is fogok tartani, s amint végre rájövök, miként akarja a legfrissebb kommenteket is láthatóvá tenni a Blogger, akkor még azzal is bővíteni fogom az új szolgáltatásokat. (ezt azóta siekrült megoldani.)  Ja, és az új méretezés folytán a videókat a korábbiaknál nagyobb méretben fogom tudni beágyazni.

Végül az egyes posztoknál jól látható, hogy immáron bárki megoszthatja az egyes bejegyzéseket a különféle – Blogger által támogatott – felületeken.

Természetesen mindenki véleményét várom az új dizájn kapcsán, hátha lehet még valamit fejleszteni!

2 thoughts on “Megújult a blog külleme”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük