Mától a blogon is elérhetőek a IV. Copy21 Blogshop előadásai!

Múlt hét csütörtökön – kissé rendhagyó módon – online formában került megrendezésre a IV. Copy21 Blogshop, amelyről Dr. Fodor Klaudia Franciska bloggertársunk írt egy remek beszámolót (lásd itt), amelyet ezúton is nagyon köszönünk neki.  Ma – ígéretünkhöz híven – közzétesszük a Blogshopon elhangzott előadások írásos anyagait (linkjeit) is.

A Blogshop első, Mesterséges intelligencia és szerzői jog” című paneljében (sorrendben) a következő előadások hangzottak el:

„A CDSM-irányelv aktuális kérdései” címet viselő második panelben pedig az alábbi előadásokat hallhatták a résztvevők:

Itt szeretnénk megragadni a lehetőséget, hogy megköszönjük a Pázmány Péter Katolikus Egyetemnek a technikai háttér biztosítását. Külön köszönet illeti Dr. Pogácsás Anettet, akinek kiváló szervezői munkája nélkül nem jöhetett volna létre ez az esemény. Hálásan köszönjük előadóinknak az együttműködést, a rugalmas hozzáállást és az igen magas színvonalú előadásokat. Végül szeretnénk megköszönni minden kedves érdeklődőnek, hogy ilyen nagy számban részt vettek az eseményen (kisebb fluktuációval, de összesen 40-50 ember követett minket élőben, Zoom-on keresztül) és ilyen remek kérdésekkel és észrevételekkel gazdagították a programot.

Folyt. köv. 2021-ben a következő, V. Copy21 Blogshopon (reményeink szerint már személyesen, offline formában)! 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük