Save the date: Megoldókulcs konferencia 2018. február 21-én

A Médiapiac február 21-i konferenciáján a legilletékesebbektől, a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala és a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság szakembereitől tudhatja meg, milyen változásokat hoz cége életében a szerzői jogi reform és az új adatvédelmi szabályozás, a GDPR.

A közeljövőben jelentős jogi változásokat hoz Magyarországon is az EU műhelyeiben kimunkált szerzői jogi reform.

Megváltozhat a kiadók helyzete, olyan jogokat kaphatnak, amelyek hosszú évek után kapaszkodót jelenthetnek a tartalmaikat ingyen felhasználó technológiai óriásokkal, platformokkal szemben. Ugyanakkor az Európai Bíróság utóbbi években született ítéletei szintén átalakíthatják a joggyakorlatot, ami kihat a televíziós, internetes közvetítésekre, illetve a sajtófigyelésre.

Ráadásul a GDPR – a májusban hatályba lépő új adatvédelmi rendelkezések – a szerzői jogi változásokkal együtt szintén radikális fordulatot hozhatnak a médiapiacon. Ami védelem a fogyasztóknak, felhasználóknak, munkavállalóknak, teher lehet a médiavállalatoknak, marketingeseknek, ügynökségeknek.

De hogyan készüljünk fel a változásokra? Ebben segítenek az SZTNH, a NAIH szakemberei, a bírói gyakorlatot ismerő neves ügyvédek, a témát kutató jogászok a Megoldókulcs nevű konferenciánkon.

Regisztrálni early birddel is itt lehet. A programot/előadókat pedig lásd itt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük