Lesz itt minden…

A jövő heti szegedi „szerzői jogi nap” előtt és után számos kiváló és értékes rendezvényre kerül sor a szerzői jog és általában a szellemi tulajdonvédelem világában.

Egyrész még a héten, egészen pontosan holnap és holnapután kerül sorra a MIE szokásos őszi szellemi tulajdonvédelmi konferenciájára. Részletek itt. (Az oldalon egy kicsit le kell görgetni a hírek között.) November 28-án Pogácsás Anett PhD műhelyvitájára kerül sor. Másrészt december 2-án a MISZJE tart „Kihívások a szerzői jogban” címmel konferenciát Budapesten. (A rendezvényen számos kiváló kollégánk vesz részt, köztük Ujhelyi Dávid bloggertársunk is, aki ugyanakkor a novemberi programokat is végig fogja haknizni, hol előadóként, hol nézőként.) December 5-én az MSZJF tart egy rendkívül fontos évzáró ankétot. Ezen az eseményen nem csupán az idei Apáthy-díjak kerülnek átadásra, de az Európai Unió digitális egységes piac koncepciójával kapcsolatos tapasztalatokról is érdekes prezentációk és vita várható. (Ha ekkor nem épp Lyonban hakniznék – december 6-án épp ugyanezzel a témával lépek fel az Université Catholique de Lyon LLM hallgatói előtt -, akkor jómagam is ott lettem volna Budapesten. Végül december 8-án az AIPPI Magyar Csoportja, a LES Magyarország, a Magyar Iparjogvédelmi és Szerzői Jogi Egyesület, a Magyar Szerzői Jogi Fórum Egyesület, a Magyar Versenyjogi Egyesület és a UNION Magyar Csoportja szervez közös évzáró klubdélutánt.

Ha valamelyik esemény felkelti a blog olvasóinak a figyelmét, bátran olvasson utána a részleteknek a fenti linkeken keresztül.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük