Copy21 Blogshop 2016. október 7-én

Ahogy arra a blog megújulásának első bejegyzésében már utaltunk, nem csak formájában, de tartalmában, üzenetében is megújul e portál. Ennek egyik elemeként nem csak online felületen keresztül szeretnénk megosztani véleményünket, tapasztalatainkat a szerzői jogról, de egy workshop keretében is. 2016. október 7-én Budapesten szervezzük meg az első Copy21 Blogshopot.

Hagyományteremtő céllal indítjuk útjára a blogbejegyzésnyi terjedelmű, tehát saját számításaink szerint 10 perces előadásokból összeálló, minden évben 21 előadást tartalmazó workshopot. (Innen a blogshop kifejezés.) A rendezvénynek elsőként a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Jog- és Államtudományi Kara ad otthont. A szervezésben blogunk társszerzője, Ujhelyi Dávid, valamint a PPKE JÁK kiváló szerzői jogász kollégája, Pogácsás Anett nyújtott jelentékeny segítséget. Jómagam ötletgazdaként és „toborzóként” is az ügy mögött állok. A toborzásról jut eszembe: lesz egy keynote speakerünk, akinek a személyéről idővel többet is megtudhatnak az érdeklődők.

A lényegre térve: íme beágyazott fájlként a rendezvény Call for Papers-e. Nagyon fontos, hogy BÁRKI, de tényleg bárki jelentkezhet az eseményre előadást tartani a szerzői jogi jelenkori érdekességeiről. Így kimondottan szeretnénk az egyetemi hallgatóságot is az előadók soraiban tudni, nem csak a nézők között. Gyakorlati szakemberek érdeklődésére is számot tartunk. Természetesen az egyetemi szféra előtt is nyitott a kapu a jelentkezésre, ahogy blogunk szerzői közül többen is előadóként tisztelik majd meg az eseményt.

Találkozzunk Budapesten, október 7-én egy egész napos, 21 felvonásos szerzői jogi ankétra!

Copy21 blogshop Call for Papers

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük