Breaking News: Goldenblog: 17. hely!

Évről-évre igyekszünk bizonyítani, hogy megéri minket követni. Nem tagadom, ösztönző hatással van rám, s bátran nyilatkozhatok blogger társaim nevében is, a tény, hogy az idei Goldenblog versenyen a rendkívül vegyes és egyúttal erős Business kategóriában a 17. helyig jutottunk a közönség szavazatai alapján!

Immáron harmadik alkalommal mérettük meg magunkat a Goldenblog versenyén. Első, 2012-es indulásunk alkalmával még a számomra oly szimpatikus „Szakértői blogok” kategóriában indultunk. Akkor és ott a 37. helyig kalauzolt minket az élet, ugyanakkor – legnagyobb örömömre – a zsűri Top10-es listájára, igaz, ott valóban csak tizedikként, de felfértünk. 2013-ban már a „Biznisz” kategóriában érdemeltük ki a 26. helyet. Akárhogy számolom is, durván 10 helyeket ugrunk évente. No, nem kell megijedni, a közönség által a legjobbnak ítélt tíz blog mezőnyébe kerüléshez az eddig nyújtottnál is több kell. Mi készek vagyunk erre.
És azért még néhány észrevétel: hatalmas gratula Völgyi Attila fotóriporternek, aki fényképes blogjával bronzérmes lett! Ugyancsak kiváló látni, hogy szabadalmi jogi blog is indult a versenyen, 32. helyezést érve el. Az Artisjus-os kollégák által üzemeltetett Dal+Szerző blog pedig – ha jól sejtem, elsőévesként – 44. helyig jutott. (Jövőre, már nem újoncként, már látványosan jobb helyezése lesz ennek a blognak.)

Update: és akkor íme az igazi meglepetés: a zsűri ismét beszavazott minket a kategória tíz legjobb helyezettje közé, ami akkor is nagy örömmel tölt el, hogy ha 2012-höz hasonlóan ezúttal is épp a 10. helyezést értük el.

One thought on “Breaking News: Goldenblog: 17. hely!”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük