Goldenblog 2014: szavazás indul!

Mint azt már megszokhatták a blogunk olvasói, rendre megméretjük magunkat a HVG Goldenblog versenyén, hiszen egyértelmű: az ország egyetlen tartósan működő szerzői jogi, szakmai blogjaként ott a helyünk a többi blogger között.

Először is a legfontosabb: a szavazás 2014. október 28-án kora hajnalban, egész pontosan 0:00 órakor vette kezdetét, és egészen november 16-án 23:59 óráig lehet majd klikkelni a legszimpatikusabbnak ítélt oldalra. A szavazásra az alábbi linken keresztül lehet sort keríteni.


A Szerzői jog a XXI. században idén a Business kategóriába került. Ez – rövid és tömör credója szerint – „A szakértők Mekkája! Ide tartoznak az általános vállalkozással, startupokkal, pénzügyekkel foglalkozó blogok, valamint a marketing, menedzsment és a HR témában íródott oldalak.” Nos, a szerzői jog ezek egyikébe sem igazán illik bele, ám az igaz, hogy szakértést vállalunk. Ennek is tükrében mindenféle elvárás nélkül ugrunk bele a versenybe. Buzdító szövegünk ezért nagyjából a következők szerint hangozhat:

„Az elmúlt lassan öt évben közel 900 bejegyzés született a blogunkon a szerzői jog legfrissebb kihívásairól (és persze néha elkalandoztunk a múltba is). Elméleti gondolatok mellett jogesetek tömegére hívtuk fel a figyelmet, konferenciákról tudósítottunk, híreket elemeztünk, cikkeket ajánlottunk, kritizáltunk, vitatkoztunk és dícsértünk. Amennyiben érdekesnek és hasznosnak találtad a munkánkat, jutalmazz minket egy szavazattal.”

Nagyjából ennyi. Csatában nem hiszem, hogy ez elég lenne a sikerhez. De ez most csak egy verseny. S mint ilyen, örülünk, hogy részt vehetünk benne.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük