Ötödik WIPS – save the date!

Az elmúlt évek során már négy alkalommal megszerveztük a Workshop on Intellectual Property Rights in Szeged programot – szó szerint Szegeden. A COVID pandémia tavaly ellehetetlenítette az ötödik konferenciát, amelyet májusra terveztünk. Húztuk-halasztottuk, de a COVID se múlik, és az eseményt se hagynánk veszni. Így újabb előkészítést követően véglegesen kijelenthetjük: 2021. április 19-én és 20-án a délutáni órákban egy 40 előadós online nemzetközi konferenciát tartunk.

Tartunk, mivel Pogácsás Anett volt olyan fantasztikus, hogy a Pázmány jogi karát megmozgatva 100 fős Zoom rendezvényt tarthatunk majd. Ismét elfogadta felkérésünket Maciej Szpunar, az EUB Első Főtanácsnoka, aki keynote előadással készül. Ugyancsak kiemelt helyen tart előadást a Nottinghami Egyetem professzora, Estelle Derclaye is. Rajtuk kívül további közel 40 előadóval/panel moderátorral készülünk, hat panelben. Ezek közül kettő európai uniós szerzői joggal foglalkozik majd, egy a mesterséges intelligenciáról szól, egy kerekasztal beszélgetés a CDSM-irányelv 17. cikkét veszi górcső alá, lesz egy PhD-s panelünk és lesz egy modern kihívásokra reflektáló csoportunk is. Több mint egy tucat országból „érkeznek” az előadók. Szerintem nagyon gazdag és izgalmas ismeretanyag átadására készülünk.

A program itt érhető el.

Jelentkezni végtelenül egyszerűen lehet: email a mezei.peter@szte.hu címre, és készen is vagyunk! Száz főig tehát Zoom, és ha szükséges, élő streamben leszünk elérhetők a Facebookon is!

Várunk minden érdeklődőt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük