Őszi MSZJF konferencia (is lesz)

A Magyar szerzői Jog Fórum Egyesület az SZTNH-val karöltve kiváló programot szervez novemberben. Szerzői jogi csemege!

Idézzük a hivatalos közleményt:

Az MSZJF, a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala támogatásával,

2020. november 13-án, pénteken 14:00-tól online konferenciát szervez, amelynek vendége Marco Giorello, az Európai Bizottság CNECT főigazgatósága szerzői jogi egységének vezetője

Témánk a tartalommegosztó szolgáltatók felelőssége a CDSM irányelv 17. cikke alapján. A konferencia angol nyelven zajlik.

A rendezvény rövid kb. 10-15 perces bevezető előadásokkal kezdődik, amelyekben a téma szakértőinek, mindenekelőtt természetesen a vendégelőadónak kívánunk lehetőséget biztosítani álláspontjuk kifejtésére. A bevezetők előadásokat a résztvevők bevonásával és moderátor vezetése mellett zajló vita követi, kb. 45-60 perc terjedelemben. Amennyiben már most vannak olyan konkrét kérdéseik, amelyeket érdemesnek gondolnak a vendégelődó részére történő előzetes megküldésre, illetve a rendezvényen való megvitatásra, szíveskedjenek azokat megküldeni a patrik.pontos@mszjf.hu e-mail címre.

A rendezvényen való részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Kérjük, részvételi szándékukat 2020. legkésőbb november 9. napjáig szíveskedjenek megküldeni a patrik.pontos@mszjf.hu e-mail címre.

A rendezvényt a Zoom videókonferencia eszköz útján tartjuk meg. A részvétel technikai feltételeiről és házirendjéről hamarosan részletes tájékoztatást küldünk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük