Harkai István: PhD védés – új időpont!

Februárban nagy örömmel adtuk hírül itt a blogon is, hogy dr. Harkai István kollégánk doktori értekezésének nyilvános védésének időpontját április 17-re tűzték ki. Ezt azonban sajnos az élet felülírta, és a védését a járványhelyzetre tekintettel el kellett halasztani. De ami késik, nem múlik! Megvan az új időpont: 2020. június 9. (kedd), 15 óra.

Ráadásul rendhagyó módon, online formában, az egyetem Coospace felületén keresztül fog zajlani a védés, amire eddig még nem volt példa a doktori iskola történetében. Azonban a rendszer kötöttségei miatt az eseményen való részvétel előzetes regisztrációhoz kötött. Részvételi szándékukat a doktori.iskola@juris.u-szeged.hu címen tudják jelezni az érdeklődők.

A bíráló bizottság összetétele változatlan maradt: Hajdú József professzor úr, karunk korábbi dékánja lesz a bizottság elnöke és Rúzs Molnár Krisztina docens asszony fogja betölteni a titkári pozíciót. Mellettük Grad-Gyenge Anikó docens asszony és Faludi Gábor docens úr lesznek a bírálók, valamint Pogácsás Anett adjunktus asszony lesz a bizottság tagja.

Az értekezés és a nyilvános védéssel kapcsolatos minden további információ az Országos Doktori Tanács oldalán érhető el.

Reméljük, sokan csatlakoznak majd hozzánk, és együtt követhetjük nyomon a történéseket. Addig is izgatottan várjuk a nem mindennapi eseményt, amelyről korábbi ígéretünkhöz híven blogolni is fogunk.
Hajrá Pisti! 😉

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük