Újra blogverseny!

Mily rég is volt már az, hogy a HVG Goldenblog versenyein indultunk (még a régi domainnel). Gyömbér kolléga azonban ügyesen felhívta a figyelmemet arra, hogy az Allianz is indít egy blogversenyt, amelyen a szakértői kategóriában indulunk. Bízva abban, hogy a korábbi két – 2012-es és 2014-es – 10. helyezésünket talán ezúttal is elérjük – talán túl is szárnyaljuk!

Bizakodhatunk-e? Szerintem igen. Igyekszünk ezen érdekes jogterületről olyan sok és olyan friss elemzésekkel szolgálni, ami az országban ritkaságszámba megy. Számos rovatunk van, versenyeket hirdetünk mi magunk is, vendégposztokat fogadunk. Együttműködünk más oldalakkal, és mi is továbbirányítjuk az érdeklődőket a többi érdekes szerzői jogi blog felületére. „Háziszerzőink” kifejezetten otthon vannak e témakörben, sőt csapatunk folyamatosan bővül, a szakma nagyágyúit is megnyerve a blogolásnak. Az oldalunk külleme is jelentősen megújult az elmúlt időkben. És azt hiszem e tényezők garanciát jelentenek a blog sikerére. (A versenyen persze már játékszabályok is érvényesülhetnek, de ez már más kérdés.)

A fejlemények követésére az Allianz külön felületet tart fenn. Szavazni itt lehet szeptember 26-án 9 óráig. Ha úgy gondoljátok, hogy odaférünk az élre, akkor szavazzatok ránk. Előre is köszönjük.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük