Hamarosan Goldenblog 2013!

Ha valaki ellátogat a Goldenblog weboldalára, már láthatja a sejtelmes, igencsak dizájnos promót a verseny idei meghirdetéséről. Természetesen a Szerzői jog a XXI. században is indul az idei versenyen.

Forrás: Goldenblog.hu
Hogy miért gondolom, hogy indulnunk kell? Mert a blog szerzői lankadatlan lelkesedéssel folytatják a szerzői jogilag releváns, izgalmas, érdekes, aktuális (vagy jogtörténeti jellegű posztoknál inkább delikátnak számító) hírek ismertetését, közlését. Aki követi a blogot, láthatja, hogy idén kevesebb bejegyzés született eddig. Ez tudatos döntés a részünkről: folyamatos célunk, hogy a minőséget javítsuk, aminek egyik része a “kevesebb néha több” logika alkalmazása. Amit egyelőre igazolni látszanak a statisztikák, mert havi forgalmunk tovább javult tavalyhoz képest, hiába a kevesebb bejegyzés. A részvételre sarkall minket az a tény is, hogy egyre jobban kezdünk ráérezni a blogoszféra értékeire. A blog Facebook oldalának indítása óta jóval többen követnek minket, nemrég átléptük az ötszázas álomhatárt, és egyre többen keresnek minket kérdésekkel is ügyes-bajos dolgaikkal. Nem tűzünk ki magunk elé olyan célokat, mint amilyeneket tavaly, tényleg meglepetésszerűen, elértünk, vagyis a szakértői blogok 10. helyezését a zsűri értékelése szerint (a szavazatszámokat tekintve 37. lett a blog 30 szavazattal). Ennek nincs értelme. Abban reménykedek, hogy túlszárnyaljuk a tavalyi 30 szavazatot, de már ugyanennyivel is bőven megelégednénk. Nos, amint indul a verseny, mindenki olvashat majd róla tőlünk!

2 thoughts on “Hamarosan Goldenblog 2013!”

 1. vAfotóriporter says:

  Helyes, hogy indultok és ha épp nem egy kategóriában indulunk (hol szakértőibe kerülök, hol fotóblogok közé), akkor rátok fogok szavazni!
  ,-))

 2. Dr. Mezei Péter, PhD says:

  Kedves Attila, köszönjük a bíztatást. Remélem, hogy a fotóblogba kerülsz, mert akkor meg mi szavazunk rád:-) Egyébként tényleg nem egyszerű a helyzeted, mert fotózásról, de komoly szakmaisággal írsz. Az e-mailedre holnap válaszolok!
  Üdv,
  MP

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük