A Top10-ben a blogunk!

Amit eddig csak remélni mertem egy, a héten kapott e-mail alapján, az ma megerősítést nyert a Goldenblog 2012 hivatalos honlapján: a Szerzői jog a XXI. században blogunkat a verseny zsűrije az idei top10-be emelte a szakértői blogok körében.

Néhány általános megjegyzés: ez a részünkről elérhető csúcs. A többi szakértői blog egyértelműen előttünk jár, kiváló forrását szolgálva az általuk vizsgált szakterületről származó híreknek, elemzéseknek. A sikert ráadásul részben annak is be kell tudni, hogy – az én meglátásom szerint – a szerzői jog iránti érdeklődés az elmúlt időszakban megugrott hazánkban. Elég csak az ACTÁ-ra gondolni nemzetközi szinten, vagy épp az idei plágium botrányokra hazai viszonyok között. (Az már inkább sajnálatos, hogy csak ilyen hírek azok, amelyek igazán lekötik az olvasót, de bízzunk benne, hogy a szerzői jogi tudatosság a jövőben tovább fog erősödni.) 
Mindent egybe vetve azt hiszem büszke lehet e blogocska valamennyi szerzője, hogy ilyen sikerben lehet most részünk. A jövő heti díjátadó gálán a blogot a pesti különítményünk fogja képviselni. Alapítóként jó lenne ott lennem, de egyszerűen nem fog menni, aznap ugyanis más kiváló szakmai programom akadt Győrben. A díjkiosztóról ennek megfelelően a kollégák fognak képes-szöveges beszámolót készíteni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük