Goldenblog szavazás – végeredmény

Amikor július végén beneveztem a Goldenblogra, titkon nagyjából épp ezt vártam: benne lenni az első 100-ban. Ez sikerült is. Mondjuk épphogy csak.

Előzetes reményeimet azonban legalább egy szavazattal meghaladva 11 darab szavazatot kaptam, amivel a megosztott 97. helyezést értem el. Tudom, hogy több kollégám és ismerősöm is szavazott rám, nekik az udvariasságukért jár a köszönet. Azoknak, akik pedig úgy szavaztak a blogra, hogy nem ismerjük egymást (mert szerintem 3-4 ilyen szavazó is akadt), külön köszönet a megtisztelő klikkért. Főleg, hogy nem a lenyűgöző, majd 3000 ezer szavazattal nyerő Kismamablogra vagy a szorosan mögötte következő Gerilla Önéletrajz blogra adták le értékes szavazatukat.
Ami érdekesség: a JogIQ blog, ahonnan néha-napján hozzám is el szoktak látogatni az olvasók, 12 szavazatot kapott, ehhez gratula. (Sőt mi több, a szakmai zsűri a legjobb 4-be hozta Keserű Imre blogját, extra gratula!) Ennél viszont szomorúbb, hogy az ESZERINT blog, mely bár nem a szakértői, hanem a hírblogok között indult, mindösszesen kettő (!) szavazatban részesült, s ebből az egyik az enyém volt. De majd legközelebb! Én pedig remélem, hogy jövőre már az első 90-ben is benne leszek. (Ehhez idén még két szavazat kellett volna:-) Még egyszer köszönet tehát minden szavazómnak, remélem néhányan tartós visszatérő vendégeim lesznek:-) Most már csak a kommentelésben kellene jeleskednie az olvasóknak.

2 thoughts on “Goldenblog szavazás – végeredmény”

 1. fotóriporter says:

  Gratulálok a terv teljesítéséhez. Nekem nem voltak terveim, nem vártam eredményt a blogomtól, így se elégedett, se csalódott nem vagyok. A szavazatok számait még érdekesebbnek tartom, mint más kategóriákban, de ez külön történet.

  Viszont örülök, hogy a te blogod megtaláltam a listában, biztosan vissza fogok járni. És szívesen fogadom a szakmai észrevételeket a jogi témájú bejegyzéseimhez (is)….pont ma tettem ki egyet.

 2. Dr. Mezei Péter, PhD says:

  Kedves Attila!

  Köszönöm a kommentet, és azt is, hogy ezek szerint tényleg találtam egy új olvasót:-) Azért a te 70 szavazatod nem rossz:-)

  A blogodra rögtön írok, mert van egy meglátásom.

  Üdv,
  MP

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük