Konferencia Boytha György emlékére Szegeden

Ahogy arról magam is hírt adtam az év elején, sajnos elhunyt Boytha György professzor, a magyar szellemi alkotások jogának egyik vezető egyénisége. Az ő emléke előtt tisztelegve szervez a Szegedi Tudományegyetem Polgári Jogi és Polgári Eljárásjogi Tanszéke október 22-én egy fél napos konferenciát. A programtervet és a jelentkezési lapot a jogi kar honlapján lehet elérni.)

A konferencia „A személyiségi jog, a személyhez fűződő jogok védelme a harmadik évezredben” címet viseli. A címből is látható, hogy nem csupán szerzői jogi kérdésekről lesz szó, de ettől eltekintve természetesen a konferencia figyelmet érdemel. Az előadók között láthatják majd a jelenlévők Vékás Lajos professzort, vagy például a kiváló szerzői jogászt, Faludi Gábort, illetve az adatvédelmi ombudsmant, Jóri Andrást.

Bár a konferencia regisztrációhoz és jelentkezési díjhoz (5000 Ft) kötött, aki csak teheti, menjen el. Más kérdés, hogy én épp nem tudok részt venni a programon, mert pont aznap indulok Finnországba egy előadást tartani. De reményeim szerint egy újdonsült kollégámnak lesznek olyan feljegyzései, melyeket érdemes lesz megosztani a blogon, „vendégbejegyzés” formájában.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük